3300 Eger, Nagy-Eged u. 48.
Tel.: +36-30-380-5218
Az Eged Vendégház 5.000.000 forintot nyert a Kisfaludy programban.
Bemutatkozs

dvzljk az Apartman Eged Vendghz honlapjn!


Ksznjk, hogy felkeltette rdekldst honlapunk!

Az Apartman Eged Vendghz Eger kertvrosi, csendes zldvezetben tallhat a Nagy-Eged utcban, tvol az autk zajtl. A gynyr panorma a vrosra, a csend, a nyugalom, a belvros elrhetsge mg vonzbb teszi a hozznk elltogatni kvn turistk szmra. Eger s egyben az orszg legltogatottabb memlkei kzl az Egri Vr mindssze 1,2 km-re, a frd s uszoda, valamint a belvros (Dob-tr, Minaret, Stlutca, Bazilika, Lceum) is csak 2,0 - 2,5 km-re fekszik a vendghztl. A vros szintn nagy vonzereje a borkltrjrl ismert Szpasszonyvlgy, amely a belvrostl 2,0 km-re, s akr onnan gyalogosan is 15 - 20 perc alatt megkzelthet.

Eger s krnyke a pihenni, szrakozni s kikapcsoldni vgyk szmra tbbnapos programot knl! Krjk ksrje figyelemmel foldalunkat, mellyen megprbljuk kell informcival elltni azokat, akik mg nem dntttek arrl, hogy hol s mely napokon mit szeretnnek megtekinteni.

Informci: Amennyiben ezek utn is megtisztelnek tovbbi rdekldskkel, krem kattintsanak a "Szobk" s az "Apartmanok" menpontra, ahol megfelel informcikhoz jutnak a Vendghz szllslehetsgeivel kapcsolatban.

  • Valamennyi szobnk s apartmanunk frdszobs s mindegyik SAT-TV-vel elltott.
  • Az apartmanok teljesen felszerelt konyhkkal rendelkeznek, de a szobk rszre is van kialaktva egy konyha, amelyhez egy nagy tkez tartozik.
  • Parkolni az autval rkez vendgeink az plet eltt kialaktott parkolban tudnak.
  • Autbusszal, vonatttal rkez vendgeinket - igny esetn - a vendghzba ingyenesen hzhoz szlltjuk.
  • A vendghz egsz terletn korltlan s ingyenes a WiFi internet hasznlat.
  • SZP krtya elfogadhely vagyunk.

Szp napot! Legyen a vendgnk!

dvzlettel: Apartman Eged Vendghz Eger
Gyrfi Lajos
tulajdonos
 
 
Apartman Eged Vendghz Eger, Olcs egri szlls, Olcs szlls Egerben, Szpkrtya elfogadhely, Eger Vendghz, Eger Apartman, Apartmanhz, Egri szllshelyek, Szllshely Egerben, Szpasszony-vlgy, Csald bart vendghz, apartman, Szchenyi pihenőkrtya, Szpkrtya, OTP Szpkrtya elfogadhely, MKB Szpkrtya elfogadhely, K&H Szpkrtya elfogadhely, Magnszlls, Egyb szlls, Eger Panzi, Csoportos nyarals, Csoportkedvezmny, Gyermekkedvezmny, dls, Akci, Csomagajnlat, Apartman Egerben, Apartmanhz Eger, szak-Magyarorszg, Heves megye, Eger, WiFi, Internet hasznlat, Ingyenes transzfer, Htkznapi akci, Hossz htvge, Ajndk jszaka, Csomag csaldoknak, Kiemelt nnepnapok.


Apartman Eged Vendghz - 3300 Eger, Nagy-Eged u. 48. Tel.: 06-30-380-5218
www.egereged.hu

Counter Site
Stats Meter (2011. December 1.ta)

 
© Copyright: 2007-2013. Apartman Eged Vendghz Eger. Minden jog fenntartva!