3300 Eger, Nagy-Eged u. 48.
Tel.: +36-30-380-5218
Az Eged Vendégház 5.000.000 forintot nyert a Kisfaludy programban.
SZP Krtya elfogadhely

SZP Krtya elfogadhely

Az Apartman Eged Vendghz SZP Krtya (Szchenyi Pihenő krtya) elfogadhely:

 • OTP Szchenyi Pihenőkrtya
 • K&H Szchenyi Pihenőkrtya
 • MKB Szchenyi Pihenőkrtya

SZP Krtya hasznos informcik

A SZP Krtya egy bankkrtya jellegû, univerzlis elektronikus utalvny, amellyel a munkltat bren kvli juttatst biztost az alkalmazottai rszre. A Szchenyi Pihenő Krtya az emberek letminősgn s egszsgmegőrzsn kvn javtani.

A krtya keretsszege

A SZP Krtya maximlis ves kerete 450 ezer forint. Ez az sszeg hrom meghatrozott rszre (alszmlra, zsebre) klnl el a krtyn. A szllshely alszmlra maximum vi 225 ezer forint, a meleg tkezs, vendglts alszmlra 150 ezer forint, mg a szabadidős s rekrecis clokra 75 ezer forint utalhat legfeljebb.

Kibocst pnzintzetek

Jelenleg hrom pnzintzet jogosult a SZP Krtya kibocstsra, ezek az OTP Bank, a K&H Bank s az MKB Bank. A szigor jogszablyi httr miatt a kibocstott krtyk hasznlatban rdemi klnbsg nincs, eltrhet azonban az egyes bankok trskrtyval, vagy a krtya ptlsval kapcsolatos eljrsa. Egysges az is, hogy a trskrtyk szmt nem korltozzk, a gyrts dja azonban a főkrtya tulajdonost terheli. Az elkszlt plasztikkrtykat a kibocst banktl, vagy a munkltattl lehet tvenni.

A krtyakibocst pnzintzetek szmra szksges szemlyazonost alapadatok mellett (nv, pontos lakcm) szksg van a dolgoz adazonostjnak, esetenknt TAJ szmnak megadsra is. Az rtestsek megknnytsre javasolt megadni az e-mail cmet s a telefonszmot is.

Ignybe vehető szolgltatsok

A SZP Krtyn rendelkezsre ll juttatsi keret hrom alszmla kzt oszthat meg. Az egyes alszmlk (zsebek) sszege az albbi mdon hasznlhat fel.

A Szllshely alszmla terhre vi 225 ezer forint hatrig:
 • szllshely szolgltats
 • belfldi utazsszervezs (előre sszelltott csomagok esetn)
A Vendglts alszmla terhre vi 150 ezer forint hatrig:
 • ttermi s mozg vendglts
 • egyb vendglts
 • szllshely szolgltats
A Szabadidő, rekreci alszmla terhre vi 75 ezer forint hatrig:
 • egyb humn egszsggyi ellts (a krhzi, orvosi s fogorvosi elltson tli egszsggyi szolgltatsok, amelyek nem foglalnak magukban orvosi gygykezelst, ide tartozik pldul az poli, szlsznői, fizioterpis ellts, munkaterpia, beszdterpia, gygymasszzs, csontkovcsols, homeoptis kezels)
 • előad-mûvszeti szolgltats
 • mzeumi tevkenysg
 • nvny- s llatkert, termszetvdelmi terlet mûkdtetse
 • vidmpark, szrakoztatipari tevkenysg
 • mshov nem sorolt egyb szrakoztats, szabadidős tevkenysg
 • fizikai kzrzetet javt szolgltats (pldul masszzs, fogyaszt szalonok, szolrium)
 • testedzsi szolgltatsok
 • egyb sporttevkenysg (verseny- s lovas istllk tevkenysge)
 • belvzi szemlyszllts
 • egyb foglals (idegenvezets)
 • szllshely szolgltats

Fizets a krtyval

A krtya elfogad helyeken bankkrtya-terminl (POS) hasznlatval, internetes felleten, vagy telefonos gyflszolglat ignybe vtelvel lehet a szolgltats kltsgeit rendezni. A krtyahasznlat sorn minden esetben szksges a szemlyazonossg igazolsa. POS terminlon trtnő fizetskor a bizonylatot a krtya tulajdonosnak al kell rnia. A SZP Krtya elfogadhely szmra csak emiatt nem ktelező a szmla killtsa. (Az dlsi Csekk esetben ktelező volt.)

Az elektronikus utalvny nem vlthat t kszpnzre, vagy kszpnzt helyettestő eszkzre, nem lehet tovbb pnzfelvtelre hasznlni, mivel nem minősl bankkrtynak.

A rendelkezsre ll teljes keret felhasznlhat, elklthető belfldn, a legklnflbb krtya elfogad helyeken.

Meddig fizethetnk vele? A felhasznls időtartama

A SZP Krtyra tutalt juttatst az adott vet kvető naptri v vgig lehet felhasznlni. (Ez a 2012-ben biztostott sszegeknl 2013. december 31-t jelenti.) Ha a krtyabirtokos a krtyn lvő keretet a hatridőig nem hasznlja fel, az sszeg elvsz. A kibocst banknak az elvesztett sszeget nem kell visszafizetnie sem a munkltat, sem a munkavllal fel.

A krtya rvnyessgnek időtartama minimum 3, maximum 5 v. Amennyiben a munkltat a krtyra 24 hnapon keresztl nem utal semmilyen tmogatst, a kibocst bank a krtyt visszavonhatja. A visszavonsrl a krtyatulajdonost a banknak legalbb kt hnappal előre tjkoztatnia kell.

Az alszmlk kztt utlag nem lehet tcsoportostani!

A krtya alszmlira utalt sszegeket csak a jogszably ltal meghatrozott clokra lehet felhasznlni. Az egyes zsebek kztt az sszegek nem mozgathatk. A munkltat a munkavllalt bevonva dnt arrl, hogy az ltala biztostott juttats mekkora sszeggel s melyik alszmlra rkezzen. Ugyanakkor a munkltat felelőssge annak figyelse, hogy a juttatsi sszeg a cafeteria kedvezmnyes adzs felső hatrait mikor lpi tl.

A kibocst pnzintzetek szemlyre szl elektronikus nyilvntartst vezetnek az egyes munkavllalk juttatsairl. A napraksz egyenleg a bankok internetes felletről vagy telebank szolgltatsa rvn a krtyatulajdonosok szmra brmikor elrhető.

Kzteher: munkavllalknak nincs!

A munkavllalk szemszgből a krtyra utalt sszeg admentes (nett) juttats. A munkltatk fizetik az llamkasszba a bren kvli juttatsok utn az sszeg 30,94%-t (16% SZJA s 10% EHO az adalap 1,19-szeresre). A SZP Krtyra adhat maximlis keret mellett mg vi 50 ezer forint egyb jellegû cafeteria juttats adzik kedvezmnyesen. Nagyon kell figyelni, hogy amennyiben a kedvezmnyes adzssal adhat sszeget, vagy az vi 500 ezer forintot meghaladjk a kifizetsek, akkor a tbblet utn a munkltatk ltal fizetendő kzteher mr 51,17% (16% SZJA s 27% EHO az adalap 1,19-szerese utn).

Forrs: www.szepkartya.hu
 
 
Apartman Eged Vendghz Eger, Olcs egri szlls, Olcs szlls Egerben, Szpkrtya elfogadhely, Eger Vendghz, Eger Apartman, Apartmanhz, Egri szllshelyek, Szllshely Egerben, Szpasszony-vlgy, Csald bart vendghz, apartman, Szchenyi pihenőkrtya, Szpkrtya, OTP Szpkrtya elfogadhely, MKB Szpkrtya elfogadhely, K&H Szpkrtya elfogadhely, Magnszlls, Egyb szlls, Eger Panzi, Csoportos nyarals, Csoportkedvezmny, Gyermekkedvezmny, dls, Akci, Csomagajnlat, Apartman Egerben, Apartmanhz Eger, szak-Magyarorszg, Heves megye, Eger, WiFi, Internet hasznlat, Ingyenes transzfer, Htkznapi akci, Hossz htvge, Ajndk jszaka, Csomag csaldoknak, Kiemelt nnepnapok.


Apartman Eged Vendghz - 3300 Eger, Nagy-Eged u. 48. Tel.: 06-30-380-5218
www.egereged.hu

Counter Site
Stats Meter (2011. December 1.ta)

 
© Copyright: 2007-2013. Apartman Eged Vendghz Eger. Minden jog fenntartva!