3300 Eger, Nagy-Eged u. 48.
Tel.: +36 36 412 872, +36-30-380-5218
Pokoje

Az Apartman Eged Vendégház egy háromszintes épületben található, melyhez még tartozik egy, a vendégház kertjében álló apartman is.
 

  Vendégház

A vendégház három szobája az emeleten helyezkedik el. Mindegyik szoba fürdoszobás, kábel TV-s, valamint déli fekvésu, kilátással a városra.

 • 1-es szoba: 3 ágyas - fürdoszobás.
   
 • 2-es szoba: 3 ágyas - ez a legnagyobb, fürdoszobája a szoba bejáratával szemben érheto el.
   
 • 3-as szoba: 2 ágyas - fürdoszobás.

Az épület elso szintjén van, a három szoba vendégei részére biztosított különálló konyha és étkezo, melyet minden reggel 7:30-tól - 10:30-ig lehet igénybe venni.
Az étkezo mellett foglal helyet egy nagy hutoszekrény, amely a nap bármely szakában szabadon használható.
 

  Apartman

Az Apartman Eged Vendégház két apartmannal is rendelkezik még a szobákon kívül.

 • 1-es apartman: A Vendégház alsószintjén helyezkedik el, teljesen önállóan. Területe: 95 m2.
  ( három szoba, három fürdoszoba, négy WC, valamint egy 20 m2-es konyha étkezovel). Mindegyik szoba kábel TV-vel ellátott. A három szoba 8 személynek nyújt szálláslehetoséget (2 háromágyas és 1 kétágyas). Az apartman déli fekvésu, azonos szinten a kerttel. Az egész kert egy zárt egységet alkot.
   
 • 2-es apartman: Az apartman a Vendégház kertjében, minden más épülettol függetlenül 50 m2-es területével várja a pihenni vágyó túristákat. Az apartman három részbol áll: egy fürdoszobából, egy különálló szobából és egy amerikai konyhás részbol. Mindkét helyen egy-egy franciaágy van, négy fo részére, de igény esetén még két pótágy is elhelyezheto. A helységekben kábel TV-k biztosítják a kikapcsolódást. Az épületnek saját kertrésze van. Konyhája teljes felszereltségu.
 
 
Apartman Eged Vendégház - 3300 Eger, Nagy-Eged u. 48. Tel.: 06-30-380-5218
www.egereged.hu

Counter Site
Website Counter

 
© Copyright: 2007-2013. Apartman Eged Vendégház Eger. Minden jog fenntartva!